TNPSC CCSE IV Exam | Question Papers with Answers for All Competitive Examination

100% Free Study Materials (Books) Download – Current Affairs | E Books | Previous Year old solved question paper | Syllabus | Answer key | Results | Online Application Registration -2018-2019

Northern Railway Recruitment 2017 – 270 ASM, Goods Guard Vacancy www.rrcnr.org-2018-2019-2020

  1. Sometimes back, Parliament of which country has given extension of six months to Constitutional Assembly to frame new Constitution ?
    (A) Bhutan (B) Nepal
    (C) China (D) None of the above
    Ans : (B)

    42. By the end of which year, America has given a call to withdraw 33,000 soldiers from Afghanistan ?
    (A) 2012  (B) 2013
    (C) 2014  (D) 2015
    Ans : (A)

    43. In November 2011, the Pakistan and China held a joint military exercise along which of the following rivers ?
    (A) Indus (B) Chenab
    (C) Jhelum (D) None of the above
    Ans : (C)

    Study Materials Books Download, Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download, Study Materials Books Download, Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download, Study Materials Books Download, Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download, Study Materials Books Download

    Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, English Admit card download, English Aptitude tricks Download, English Computer Questions and Answers Download, English Current Affairs pdf materials Download, English Date, English Pattern | Syllabus Download, English General Knowledge Questions and Answers Download, English Hall ticket download, English Objective type questions Download, English Old question papers and answer Download, English Practice Work Book Download, English Preliminary and main question papers with answers Download, English Previous Year solved model Question papers with answer Download, English Study Guides PDF Download, English Study Materials Books Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download, Study Materials Books Download, Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download

     

    44. Which of the following countries boycotted the International Conference on Syria ?
    (A) China (B) Russia
    (C) U.S.A. (D) Both (A) and (B)
    Ans : (D)

    45. First lady, other than the queen of Britain who had addressed both houses of British Parliament is-
    (A) Indira Gandhi (B) Benazir Bhutto
    (C) Sonia Gandhi (D) Aung San Suukyi
    Ans : (D)

    46. Sir Creek Dispute is in between which of the following two countries ?
    (A) India-Pakistan (B) Afghanistan-Pakistan
    (C) China-India (D) India-Bangladesh
    Ans : (A)

    47. Anna Hazare got what place in the list of 36 demonstrators released by TIME now ?
    (A) First  (B) Fifth
    (C) Tenth  (D) Fifteenth
    Ans : (C)

    48. Which one of the following is the ‘National Voters Day’ ?
    (A) June 5  (B) November 1
    (C) January 25 (D) March 8
    Ans : (C)

    49. Where was the Asian Shooting Championship, 2012 organised ?
    (A) Kuala Lumpur (B) Colombo
    (C) Azerbaijan (D) Doha
    Ans : (D)

    50. In which country is Malala being treated ?
    (A) Pakistan  (B) Britain
    (C) America  (D) Germany
    Ans : (B)

1 Comment

Add a Comment
  1. General Departmental Competitive Examination for selection to the Post of Goods Guard ASM jobs 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Question Papers with Answers for All Competitive Examination © 2017 Frontier Theme