TNPSC CCSE IV Exam | Question Papers with Answers for All Competitive Examination

100% Free Study Materials (Books) Download – Current Affairs | E Books | Previous Year old solved question paper | Syllabus | Answer key | Results | Online Application Registration -2018-2019

Punjab Police Recruitment 2016 – 725 Intelligence Assistant Vacancies Exam-2018-2019-2020

26. A ‘Lead’ means—
(A) A buyer (B) A seller (C) Employee
(D) Employer (E) None of these (Ans : B)

27. DSA means—
(A) District Sales Authority (B) Direct Selling Agent (C) Distributor and Sales Agents
(D) Distributor and State Agent (E) None of these (Ans : B)

28. A DSA’s main function is—
(A) To boost customer contacts (B) To boost emails (C) To boost telemarketing
(D) All of these (E) None of these (Ans : D)

29. A ‘Prospect’ means—
(A) Company’s Prospectus (B) Company’s Memorandum of Association (C) A likely buyer
(D) A likely seller (E) None of these (Ans : C)

30. To ‘close a call’ means—

Study Materials Books Download, Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download, Study Materials Books Download, Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download, Study Materials Books Download, Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download, Study Materials Books Download

Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, English Admit card download, English Aptitude tricks Download, English Computer Questions and Answers Download, English Current Affairs pdf materials Download, English Date, English Pattern | Syllabus Download, English General Knowledge Questions and Answers Download, English Hall ticket download, English Objective type questions Download, English Old question papers and answer Download, English Practice Work Book Download, English Preliminary and main question papers with answers Download, English Previous Year solved model Question papers with answer Download, English Study Guides PDF Download, English Study Materials Books Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download, Study Materials Books Download, Admit card download, Aptitude tricks Download, Computer Questions and Answers Download, Current Affairs pdf materials Download, Date, Pattern | Syllabus Download, General Knowledge Questions and Answers Download, Hall ticket download, Objective type questions Download, Old question papers and answer Download, Practice Work Book Download, Preliminary and main question papers with answers Download, Previous Year solved model Question papers with answer Download, Study Guides PDF Download

 

(A) To clinch the sales (B) To abandon the sales (C) To lose the business
(D) To annoy the customer (E) To exit from the sales team (Ans : A)

31. Good selling skill calls for—
(A) Patience (B) Perseverance (C) Persuasion
(D) Pursuit (E) All of these (Ans : D)

32. Marketing channels means—
(A) Delivery time (B) Delivery period (C) Sales outlets
(D) Purchase outlets (E) All of these (Ans : C)

33. Value added services means—
(A) Additional cost (B) Additional production (C) Additional staff
(D) Additional services (E) All of these (Ans : D)

34. A ‘Target Group’ means—
(A) Group of salesmen targeting the customers (B) Likely buyers (C) Group of products
(D) Group of companies (E) All of these (Ans : B)

35. ‘USP’ in Marketing means—
(A) Useful Sales Procedures (B) Useful Selling Propositions (C) Useful Sales Persons
(D) Used Sales Plans (E) Unique Selling Propositions (Ans : E)

36. ‘ATM’ stands for—
(A) Anywhere Marketing (B) Any Time Marketing (C) Any Time Money
(D) Automated Teller Machine (E) Automatic Timely Machine (Ans : D)

37. Market Plan is a—
(A) Selling process (B) Year-end-budget (C) Calendar
(D) Business document for marketing strategies (E) All of these (Ans : D)

38. Market segmentation means dividing—
(A) The market group into homogeneous groups (B) The market process into easy steps
(C) The sales teams into small groups (D) All of these (E) None of these (Ans : A)

39. ‘HNI’ means—
(A) Highly Non-interested Individuals (B) Highly Needy Individuals (C) High Networth Individuals
(D) Highly Negative Individuals (E) None of these (Ans : C)

40. Digital Marketing includes. Find the incorrect answer—
(A) Web advertisement (B) E-mail canvassing (C) Blogs
(D) SMS campaigns (E) Mobile alerts (Ans : C)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Question Papers with Answers for All Competitive Examination © 2017 Frontier Theme